Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Креативне мислення – запорука успішної співпраці педагога та обдарованої дитини
2015-01-30

Позашкільні навчальні заклади виконують важливі організаційно-методичні функції: вони надають дітям додаткові знання, формують уміння та навички за інтересами, забезпечують потреби особистості у творчій самореалізації, інтелектуальному, духовному, фізичному розвитку.

Головним завданням методичної служби є створення умов і можливостей для керівників гуртків щодо оволодіння передовими технологіями навчання і виховання. І тому вже традиційними стали засідання творчої групи керівників гуртків, на яких педагоги мають можливість розвивати свою компетентність, творче мислення, креативність, щоб потім, у повсякденній роботі позашкільника, створити найбільш сприятливі умови для розвитку особистості вихованця, навчити кожну дитину самостійно мислити, креативно підходити до розв’язання творчих завдань.

20 січня в актовому залі відділу освіти для педагогів – позашкільників було проведено тренінг-гру «Креативне мислення – запорука успішної співпраці педагога та обдарованої дитини». Методист методичного кабінету Р.О. Білецька запропонувала керівникам гуртків ПНЗ заглибитись у коло своїх інтересів, розкрити свої можливості, визначити якості, що характеризують креативного педагога сучасного позашкільного навчального закладу та висловити своє бачення ролі педагога у формуванні творчої активності вихованців.

Керівники гуртків поділились своїм досвідом роботи. Так, Дерика О.М., педагог із ЦЕВ, розповіла, як у своїй діяльності вона застосовує принципи педагогіки М. Монтессорі, завдяки яким підкреслюються і розвиваються потенційні здібності дитини, приділяється велика увага незалежності дитини та її індивідуальним потребам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]