Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
КП «Миргородводоканал» - ДОПОВІДАЄ!
2022-05-17

Шановні абоненти!

Унаслідок прориву на центральному каналізаційному  колекторі  вул. Гоголя 120, працівниками КП "Миргородводоканал"  було змонтовано, тимчасову перекачувальну лінію каналізаційних стоків з лівобережної частини міста, після чого було  відновлено повноцінне водопостачання  міста. Аварійно відновлювальні роботи продовжуються до повного усунення проблеми та відновлення асфальтного покриття.

    Для цього було  задіяні   усі аварійно–ремонтні бригади, фахівці з різних підрозділів, техніка: екскаватор JSB, болотний екскаватор VOLVO + тягач VOLVO, 4 асенізаційній автомобілі, маніпулятор, відбійний молот CAT, спец авто - Гідродинамічна установка на базі авто Газель, FIAT DOBLO - 2 одиниці. Близько 20 осіб особового складу.
       Дякуємо всім, хто підтримував нас  в ці важкі дні і ставився з розумінням  до ситуації. Аварійна ситуація виявилась дуже складною, наші спеціалісти другий тиждень працюють  без вихідних, і тільки їх завзятість, відповідальність та єдність  допомогли вирішити складні питання.
      Дякуємо і тим, хто нас критикував. Ми дізналися про себе багато нового. Як кажуть: "Будь-яка критика - це досвід і загартування. Дякуючи Вам, ми стали сильні і ще більш згуртовані".
      Приносимо вибачення за тимчасові незручності, які виникли в результаті пориву.

З повагою,
  Адміністрація КП «Миргородводоканал»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]