Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конференція "Енергоефективність у громадах"
2016-06-24

22-23 червня в с. Сосновка Полтавської обл. у рамках програми GIZ "Енергоефективність у громадах" відбулась щорічна підсумкова конференція "Інструменти для сталого зростання міст".

Конференцію проведено за підтримки Європейського Союзу, Федерального Уряду Німеччини - Міністерства економічного розвитку та співробітництва (BMZ), Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Полтавської ОДА.

В дводенному заході взяли участь іноземні експерти, представники органів державної влади, представники міст партнерів Проекту GIZ "Енергоефективність у громадах", комунальних підприємств. Місто Миргород представляли заступник міського голови С.В.Павленко, спеціалісти відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту В.В.Горбань та Т.Ю.Наумова.

Заступник директора проекту GIZ "Енергоефективність у громадах" в Україні Іма Хренова-Шимкіна зазначила, що енергосервіс є ефективним інструментом для вирішення завдань муніципалітетів по підвищенню енергоефективності міста, забезпечення його "довгими та дешевими" коштами. Отже, головним завданням є розробка візії та стратегії енергоефективного міста, ефективної системи енергоменеджменту, затвердження програми енергоефективності на місцевому рівні.

Зміст цієї концепції полягає в тому, що енергоефективні заходи в державних і муніципальних будівлях впроваджуються енергосервісними компаніями (ЕСКО), як українськими, так і іноземними, за власні чи запозичені кошти на умовах енергосервісного договору.

Наприклад, муніципальна будівля, дитсадок чи школа, отримує теплі приміщення (за рахунок інвестора без витрачання коштів з місцевого бюджету), а по закінченні енергосервісного договору бюджет у свою чергу отримує економію коштів.

Представник ТОВ "ФІАТУ" Інна Платонова, що є партнером Європейського Союз щодо проведення енергетичного аудиту в Україні та багаторічним партнером м. Миргород, висловила подяку м. Миргород за продуктивну співпрацю, оперативність робіт по втіленню проектів енергоефективності та готовність до подальшої співпраці щодо впровадження інструментів енергоменеджменту.

 

Іма Хренова-Шимкіна з представниками м. Миргорода;

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]