Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Колесо життєвого балансу - методика аналізу та планування життя
2023-05-09

Людина влаштована так, що не може сконцентруватися на всьому і відразу – і це нормально. У кожного з нас є особисті уподобання, які залежать від виховання, характеру і обставин. Приведення до ладу всіх сфер життя – є запорукою досягнення балансу гармонії, до яких всі так прагнуть. Колесо балансу життєвих цінностей  - це методика аналізу та планування життя. Щоб оцінити в якому стані знаходяться важливі його сфери, психологиня Міжнародної італійської гуманітарної організації “INTERSOS ” Людмила Мисяк провела для студентів Університету III віку заняття - лекцію “Колесо життєвого балансу ”. 

Вона розповіла навіщо потрібен баланс життя та як він впливає на розвиток людини  та допомогла підопічним Територіального центру визначити найголовніші  сфери і відтворити зображення на шаблоні. Колесо балансу у класичному варіанті поділяють на вісім секторів: кар’єра, гроші, здоров’я, друзі, сім’я, розвиток, відпочинок, умови життя. Але можна проаналізувати свою діяльність більш детально, додавши ще кілька пунктів. Важливо знайти золоту середину, щоб досягти успіху скрізь. Але це дуже складно. На щось ми витрачаємо більше сил, а на щось їх зовсім не залишається. З метою регулювання всіх секторів і було розроблено колесо життєвого балансу.

Слухачі Університету III віку провели тест, проаналізувавши своє життя. Проводити його корисно мінімум раз в квартал, або навіть раз на місяць, щоб вести історію станів для аналізу змін в подальшому. Пані Людмила побажала підопічним Територіального центру пересуватися по життю, прагнути до мрій, добиватися поставлених цілей та намагатися налагоджувати своє життя в усіх сферах.

 Така вправа стала дуже цікавою і корисною та дала змогу поглянути на себе з іншого боку. Присутні звернули увагу на своє життя та відкрили можливості для розвитку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]