Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Коханню всі віки підвладні
2020-02-16

   14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина. День закоханих – найромантичніше свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його святкують напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Кохання – одне із піднесених і прекрасних почуттів, без якого наше життя  неможливе. Для кожної людини воно особливе. День закоханих – чудове свято, щоб показати свою любов і турботу та здивувати приємних людей. Головне, щоб цей день був пронизаний щирістю почуттів і теплотою люблячого серця.

З нагоди Дня Святого Валентина, 14 лютого 2020 року для студентів Університету III віку було проведено святковий захід «Коханню всі віки підвладні».

   Інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко розповіла підопічним Територіального центру про Святого Валентина, як одного з трьох ранньохристиянських святих та відкрила цікаві сторінки походження свята.

   Мабуть, немає ні одного письменника, поета, який би не оспівував прекрасне почуття кохання. Студенти декламували вірші та співали пісні про кохання і кожен мав змогу поділитися своїми думками про це почуття. Лірична поезія та пісні торкнулися серця кожного присутнього заходу. Найактивнішими були : Раїса Карюк, Надія Подліпна, Едуард Антіпов, Надія Степанович, Ольга Первак, Наталія Бойко, Ніна Максименко, Світлана Орда. Родзинкою свята стали конкурси, в яких підопічні Територіального центру показали свої як інтелектуальні, так і творчі здібності, а учасники отримали символічні призи.

   Веселі забави, чарівні танці, різноманітні конкурси створили атмосферу радості і тепла. Кожен присутній свята отримав свою листівку – валентинку та переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

   Слухачі Університету III віку дякували організаторам за цікаву і розважальну програму, що запам’яталася їм домашнім затишком, музикою, дзвінким сміхом та приємними хвилинами спілкування.

   Вітаємо зі святом! Бажаємо вам всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]