Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ключові теми 13-ї сесії
2021-12-10

10 грудня відбулася 13 сесія Миргородської міської ради 8 скликання.  Ключові рішення, які були ухвалені депутатами, стосувалися перерозподілу коштів бюджету Миргородської міської територіальної громади на поточний рік та затвердження програм по галузях на наступні роки. У роботі сесії  взяли участь 28 депутатів. Вів засідання міський голова Сергій  Соломаха.

Рішення Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 51 “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2021рік” доповідав начальник  фінансового управління Сергій Скляр. За його словами, відповідно до дохідної частини бюджету громади кошти в сумі понад 7 млн.грн. розподілили між головними розпорядниками бюджетних коштів на реалізацію програм підтримки та розвитку КНП “Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” та КНП “Миргородська лікарня інтенсивного лікування”; закладам освіти на виплату заробітної плати з нарахуваннями, на програму фінансової підтримки КП “Спецкомунтранс”. Також на забезпечення співфінансування Регіональної програми “Дітям Полтавщини – якісне харчування” передбачено  400 тис.грн.

Більшість рішень, які були попередньо опрацьовані на постійних комісіях, депутати підтримали одноголосно. А рішення у галузі медицини депутати  традиційно жваво та емоційно обговорювали. Щодо розроблених програм, то на цій сесії депутати проголосували за такі: «Питна вода Миргородської міської територіальної громади  на 2022 - 2026 роки», Програма «Безпечна громада» на 2022-2024 роки, Програма з реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству Миргородської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки, Програма забезпечення соціальним житлом, житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021 рік", Програма допомоги мешканцям Миргородської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації (надзвичайної події) на 2022-2024 роки, Програма забезпечення пожежної безпеки на території Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Комплексна програма розвитку цивільного захисту Миргородської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Загалом  депутати  ухвалили рішення з 26 питань порядку денного.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]