Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Канікули в музеї – це круто!
2016-01-06

Нарешті! У миргородських школярів справжні зимові канікули: із кусючим, як в роки татового дитинства, морозом і рипучим снігом під ногами, новорічними ранками біля красунь-ялинок у мікрорайонах міста і цікавими освітньо-розважальними програмами у шкільних й позашкільних навчальних закладах. А ще – новинка нинішнього канікулярного сезону - цікаве, змістовне та веселе дозвілля у музеї Давида Гурамішвілі.

І, повірте, канікули в музеї – це круто! Адже зберігачі творчої спадщини нашого славного земляка й талановитого сина грузинського народу Давида Гурамішвілі підготували для юних миргородців цікаву триденну тематичну програму. Ось і минулого понеділка, 4 січня, усі охочі школярі молодших і середніх класів мали змогу побувати на екскурсії по музею й на виставці грузинського фотохудожника Шалви Лондарідзе «Люблю Тбілісі»; переглянути слайд-фільм «Знайомтесь – Грузія» і стати учасником інтерактиву «Три загадкові валізи»… А ще – була не менш цікава пошукова квест-гра «Грузинські пригоди миргородських екскурсантів» і звичайно ж, майстер-клас по виготовленню браслету дружби із червоних і білих стрічок, що символізують прапор Грузії.

Звичайно, канікули, тим більше зимові, скороминучі… Але про цікаво й змістовно проведений час у музеї Давида Гурамішвілі школярам нагадуватиме фото, зняте на згадку із самим грузинським Товліс Бабуа.

 

На фото: Антон Курінний, учень 5-Б класу СШ №5 і Роман Середа із 3-А класу ЗОШ № 1 разом із своїм новим другом Товліс Бабуа.

Віра ЯВТУШЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]