Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Як отримати послуги в сервісних центрах МВС
2020-12-22

Щодня до сервісних центрів МВС звертається велика кількість людей.  У одних є потреба зареєструвати транспортний засіб, у інших - скласти екзамени для отримання посвідчення водія, дехто клопочеться з приводу його обміну, а комусь необхідно взяти довідку про наявність чи відсутність судимості.

Запровадження карантину та посилення заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавірусної інфекції, передбачених постановою Кабміну, внесли корективи в порядок роботи сервісних центрів МВС. Відтак, прийом громадян здійснюється із дотриманням відповідних санітарних та протиепідеміологічних заходів і рекомендацій, визначених Міністерством охорони здоров’я.

 Зокрема, робочі місця працівників облаштовані захисним склом, контакти з громадянами відбуваються у засобах індивідуального захисту; в приміщенні дозволено перебувати особам із розрахунку одна людина на 10 м2; протягом дня, відповідно до встановленого графіку, відбувається протирання дезінфікуючими засобами поверхонь приміщення, меблів, приладів та ведеться провітрювання.

Аби уникнути великого скупчення людей, послуги у сервісних центрах МВС надаються за попереднім записом. Якщо центр не обладнаний електронною чергою, то запис здійснюється телефоном. У місті Гадячі - (05354) 2-34-99, у селищі Семенівка (05341) 9-18-79.

Якщо особи бажають отримати послуги у селах Розсошенці, Бутенках, у містах Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Горішніх Плавнях, де встановлені термінали електронної черги, то талони громадяни беруть самостійно на сайті Головного сервісного центру МВС. Для цього необхідно:

  • Зайти на сайт сервісного центру МВС www.pol.hsc.gov.ua;
  • Знайти вкладку «ЗАПИС В Е-ЧЕРГУ»;
  • Пройти ідентифікацію: за допомогою BANK ID, НБУ (якщо реєструватися з мобільного пристрою чи планшету), або цифрового підпису (якщо з  комп’ютера);
  • підтвердити дані (прізвище, ім’я, номер телефону та електронну адресу) і погодитись на продовження реєстрації;
  • Заповнити анкету: обрати область, центр, в якому бажано отримати послугу, назву самої послуги, обрати день і час. Коли усі пункти анкети заповнено, на екрані з’являється талон з порядковим номером електронної черги. Його можна роздрукувати або зробити скріншот і показати адміністратору.

Інформація, зазначена в талоні, має відповідати даним, що містять документи, які надає особа, адже у разі невідповідності, адміністратор має право відмовити у наданні послуги.

            Запис осіб, які звертаються в сервісний центр МВС для отримання посвідчення водія, що передбачає прийняття теоретичного і практичного іспиту, здійснюється телефоном:

ТСЦ МВС № 5341 (с. Розсошенці) - (0532) 59-09-10

ТСЦ МВС № 5342 (м. Кременчук) - (098) 391-55-05

ТСЦ МВС № 5343 (м. Лубни) -  (05361) 7-75-99

ТСЦ МВС № 5344 (м. Миргород) -  (05355) 4-60-93

ТСЦ МВС № 5346 (с. Бутенки) -  (05343) 3-18-80

ТСЦ МВС № 5348 (Горішні Плавні) - (05348) 4-43-10

У період пандемії сервісні центри МВС турбуються про здоров'я кожного свого відвідувача. Тому ми постійно збільшуємо кількість послуг, які можна отримати з дому.

За допомогою онлайн-сервісу кабінет водія https://e-driver.hsc.gov.ua/ можна: замовити обмін та відновлення посвідчення водія, перевірити авто за VIN-кодом, сплатити штрафи, верифікувати дані, призначити належного користувача.

Також на сайті Головного сервісного центру МВС https://hsc.gov.ua/ ви можете: записатись в Е-чергу, замовити довідку про відсутність судимостей, пройти тест на знання ПДР, перевірити свої документи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]