Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання виконавчого комітету
2016-08-03

Третього серпня відбулося планове засідання виконавчого комітету. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. Серед передбачених питань йшлося, зокрема, про роботу відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради та про хід виконання Цільової програми підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення іміджу та розвитку міжнародного співробітництва Миргорода на 2012 - 2016 роки.

Начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик докладно розповіла про проведену роботу. Тетяна Дмитрівна акцентувала увагу членів виконавчого комітету та на тому, що за рік роботи відділом сформовано більше 10 заявок на участь у міжнародних, державних та обласних конкурсах. Нині в дії більше десяти ініціатив.

Інший напрям роботи відділу полягає в он-лайн моніторингу споживання енергоносіїв, налагодженню співробітництва з містами-побратимами, проведенню інформаційно-просвітницьких заходів, написанню та веденню проектів(ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», «Місцеві Альтернативні джерела енергії: м. Миргород», Швейцарсько-український проект DESPRO "Підтримка децентралізації в Україні", «Створення спортивного майданчику «Екстрим» по вул. Гоголя, 175», «Реконструкція мосту через річку Хорол, загальною довжиною 116 м, по вул. Гоголя у м. Миргороді Полтавської області». У 2016 року Проектом введено новий компонент – SMART CITY. В рамках цього компоненту плануються роботи з покращення прозорості, підзвітності роботи міської ради. Заплановані роботи – введення поіменного голосування на сесіях міської ради, онлайн-трансляції сесій та інших засідань, оптимізація пошуку сесійних рішень на сайті для громадян. Орієнтовна вартість – 654 тис. грн., з них ЄС/ПРООН – 524 тис. грн. бюджетні кошти – 130 тис. грн.

За ініціативи відділу та підтримки міського голови в Миргороді вперше розроблено Програму підтримки ініціатив громадян, яку затверджено 6 сесією 7 скликання від 20 січня 2016 рішенням №15 та виділено 100 тис. грн. з міського бюджету. Програму створено задля розвитку та посилення громадської активності в місті Миргороді в рамках співпраці з Британською Радою за програмою "Активні Громадяни", співпраці з громадськими організаціями та активістами міста. Презентацію звіту про роботу відділу дивіться за посиланням.

Обговоривши питання, члени виконавчого комітету ухвалили відповідне рішення. На засіданні було також прийнято низку важливих для життєдіяльності міста рішень з питань архітектури та містобудування, торгівлі та підприємництва, діяльності органів виконавчої влади.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]