Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із прес-конференції міського голови
2016-12-07

Позитивні напрацювання та проблемні питання ,з якими місто завершує рік, озвучив міський голова Сергій Соломаха на зустрічі з журналістами. Через ЗМІ міський голова привітав з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування та повідомив про те, що триває робота над підготовкою звіту за роботу за 2016 рік. У рамках звітування міського голови відбудуться зустрічі у мікрорайонах. Миргородці також зможуть долучитися до обговорення інформації, яку до кінця грудня оприлюднять на сайті міської ради. Публічний звіт міський голова планує на кінець січня-початок лютого 2017 року.

Серед позитивних моментів очільник міста виокремив виконання бюджету. Відтак було спрямовано більше коштів на програму соціально-економічного розвитку. Лише на ремонт та реконструкцію доріг та внутрішньо будинкових проїздів спрямували майже 7 млн. грн. Інше питання - не достатня кількість будівельних організацій, які могли б виконати заплановані об’єми робіт. Серед позитивних моментів Сергій Соломаха назвав кількість залучених грантових коштів на ремонт ЖКГ. Від двох лише проектів ЄС ПРООН/МРГ і ДЕСПРО надійшло майже 6 млн.грн.

У постійному полі зору громади і влади - центральний міст. Його реконструкція фінансується з Державного Фонду Регіонального Розвитку. Кошти надходять не вчасно, тому і завершення будівництва затяглося в часі, що спричиняє незручності мешканцям. Є домовленість з депутатами, що з початку року з місцевого бюджету буде виділено кошти для прискорення  завершення будівництва.

Найближчим часом має вирішитися і  питання з котельнею на Спартаківській, 8. Через недопрацювання замовника, до сьогодні не передано на баланс "Миргородтеплоенерго" біокотел. Відтак частина котельні, яка має працювати на соломі, не введена в експлуатацію. Це питання вирішують на обласному рівні.

У процесі вирішення питання опалення по вул. Ігнатенка, 6. Скоро там буде тепло.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]