Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інноваційні та нетрадиційні підходи до перебудови гуртків в умовах децентралізації та реформи освіти
2021-10-19

Керівники позашкільних закладів з різних областей України переймають досвід миргородських колег та діляться практичними кейсами у цій галузі. 19-21 жовтня у Миргороді проходить семінар-практикум "Інноваційні та нетрадиційні підходи до перебудови гуртків в умовах децентралізації та реформи освіти" - 33 роки досвіду роботи Миргородської міської станції юних туристів.

Розпочалося обговорення теми позашкільної освіти та туризму в Миргородському краєзнавчому музеї. Учасників триденного зібрання привітала керуюча справами  виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. З роботою позашкілля в системі освіти  Миргородської міської територіальної громади ознайомила начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Про велоконцепцію, як складову розвитку туристичної інфраструктури, та про Програму розвитку велоруху Миргородської міської територіальної громади на 2021-2027 роки проінформувала начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик. Директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Сергій Неділько  акцентував на важливості  позашкілля для  всебічного розвитку молоді. Головним спікером триденного практикуму є директор Миргородської міської станції юних туристів Василь Ніколаєнко. Василь Леонардович – ентузіаст свої справи та постійно залучає дітей і дорослих до здорового способу життя та розвитку туризму у нашій громаді. Тож у ході семінару акцент зробили на інноваційних та нетрадиційних підходах до перебудови гуртків в умовах децентралізації та реформи освіти, розповіли про експедиції "Знайди свою вершину", "Прапор Миргорода на вершинах світу". Детально презентували про гурток гірськолижного туризму та поділилися практичною роботою з гуртківцями. У програмі також заплановані відкриті заняття спортивних гуртків, організація міської спартакіади для школярів, співпрацю з громадськими організаціями, день туризму в школі, навчально-тренувальний сплав на байдарках, спортивне орієнтування та знайомство з визначними місцями та брендами нашої громади.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]