Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційний семінар за програмою ЄС CoM-DeP
2018-05-28

23-24 травня 2018р. в м.Гола Пристань (Херсонська обл., Україна) відбувся інформаційний семінар та прес-тур, організовані Програмою  ЄС CoM-DeP з нагоди закінчення робіт з впровадження проекту «Впровадження економічно цільової моделі стійкого енергетичного розвитку  теплопостачання на прикладі теплового району міста Гола Пристань».

У заході взяли участь представники міст-підписантів Угоди мерів  та учасники Програми «Угода мерів  - Демонстраційні проекти», а ткож  журналісти з регіональних та національних ЗМІ. Делегатом від Миргорода була начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

            Відкриття семінару відбулося в приміщенні місцевої бібліотеки за участю представників адміністрації Голої Пристані, керівників та експертів проекту CoM-DEP. Вони представили результати впровадженої ініціативи. Також учасники семінару побували на об'єктах міста, де безпосередньо впроваджувався проект. Після цього групі випала можливість побачити процес закінчення робіт з термомодернізації Голопристанської ЗОШ№1 і поговорити з представниками підрядника, відвідати котельню, де, завдяки впровадженню проекту CoM-DEP було встановлено сучасні твердопаливні котли, а також дитсадок "Олімпієць," в якому  найближчим часом будуть проведені роботи по заміні  вхідних дверей на енергозберігаючі та реконструйовано  систему теплопостачання. Також  учасники семінару побували  на кількох провідних  промислових об'єктах.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]