Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Імплементація програми «Життя в долонях»
2023-10-13

Представники Миргородської міської територіальної громади – міський голова Сергій Соломаха, начальник управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської МР» Вікторія Соломаха, вчителі початкових класів (1 кл.), вихователі-методисти закладів дошкільної освіти – стали учасниками презентації та тренінг-курсу з імплементації програми раннього розвитку «Життя в долонях», який був організований Всеукраїнською соціальною ініціативою «РОДОВІДшкола - майбутнє ТУТ!» в особі директора Ігоря Дідковського,  та проходив у Києві.

Програма «Життя в долонях» враховує біологічні передумови становлення дитини від народження і до 8 років, сприяє формуванню ментально здорової та всебічно розвиненої особистості, її талантів, здібностей, компетентностей та умінь відповідно до вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб дітей у віці 3-8 років, позитивного мислення, загальнолюдських цінностей, сил характеру та чеснот.

Контент програми складається з 12 тем, що забезпечують збалансованість між «збагачувальним» та «фоновим» розвитком дитини. Кожне заняття демонструється за допомогою комп’ютера та інтерактивного проектора або інтерактивної панелі, що сприяє формуванню цифрової компетентності у дитини.

Спікери заходу провели із освітянами нашої громади пробний урок під назвою «Корисні копалини» із теми  предмету «Географія», в ході якого зрозуміли, які цілі переслідує заняття, як покроково проходить, чого та як саме навчаються діти за допомогою цієї програми.

 Під час зустрічі міський голова Сергій Соломаха отримав сертифікат на 12 РОДОВІДліцензій інноваційної програми раннього розвитку дітей «Життя в долонях» для дошкільних закладів (4-6 років) і початкової середньої школи (1-2 класів), виданий закладам РОДОВІДшколою.

По закінченню заходу на учасників чекали сюрпризи: зустріч із заступником міністра освіти України Андрієм Сташковом, братами Капрановими, які вручили всім педагогам книгу «Історія незалежності України», презентація книги «Деравія» Михайла Гусєва, онука Ігоря Дідковського, та виступ Національного ансамблю солістів «Київська Камерата».

Дякуємо керівництву міста та РОДОВІДшколі за можливість стати частиною РОДОВІДсвіту та бути освітнім полігоном для впровадження програми «Життя в долонях». Головний меседж освітян громади: «Учитель – це той, хто виховує і викохує нашу зміну, це той, хто вкладає в маленькі голівки наших дітей найвищі ідеали людства, прищеплює їм любов до життя і до праці, прекрасне почуття колективу, честь і мужність, ясність у поглядах, безмежну жадобу до знань». (Максим Рильський).

 

 

 

 

Центр професійного розвитку

педагогічних працівників

Миргородської МР

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]