Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Харківський університет допомагатиме громаді на шляху відновлення та розвитку туризму
2024-08-29

Миргород розширює партнерства з вищими навчальними закладами країни – 28 серпня 2024 року підписано Меморандум про співпрацю із Харківським національним університетом міського господарства ім. О.М.Бекетова (ХНУМГ). Дане партнерство передбачає роботу над перспективним напрямком відновлення для громади – туристським. Адже, спираючись на повоєнний досвід європейських країн, можна стверджувати, що по завершенню воєнного стану слід очікувати збільшення туристських потоків як на територію країни, в цілому, так і до громади.

Беручи до уваги великий історико-культурний і природний потенціали, роботу над відновленням сфери туризму, відновлення туристських потоків треба починати вже зараз. На основі ресурсів громади є можливість розвивати не лише активний, історико-культурний, пізнавальний, а й лікувально-оздоровчий види туризму та створити осередок відновлення та реабілітації, що актуально в наш час. В цьому Миргородській громаді допоможе колектив кафедри туризму та готельно-ресторанного господарства ХНУМГ.

Співробітництво партнерів здійснюватиметься у таких пріоритетних напрямках як проведення спільних науково-практичних, навчальних, методичних, правоосвітніх, інформаційних та комунікативних заходів, також передбачено обмін досвідом сторін, робота над спільними проєктами та інформаційно-методична підтримка.

Миргородська громада вже має значний досвід у співпраці з українськими та закордонними містами, навчальними закладами тощо. Нові партнерські угоди є логічним продовженням цієї політики і підкреслюють лідерські амбіції Миргородської громади.

"Підписання меморандуму – це важлива подія для громади та вищого навчального закладу. Спільна робота допоможе зміцнити позиції партнерів та створити нові можливості для розвитку. Цей крок демонструє, що об’єднання зусиль є найефективнішим шляхом до подолання спільних викликів і досягнення спільних цілей," – зазначив міський голова Сергій Соломаха.

Ректор ХНУМГ Ігор Білецький Ігор зауважив, що перед громадою постійно постають різноманітні виклики, і колектив університету охоче допоможе у їх вирішенні та пошуку нових підходів до їх подолання. Також даний формат співпраці допоможе долучитись громаді до надання нових баз практик для студентів, що сприятиме формуванню кваліфікованого кадрового потенціалу у сфері туризму.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Ванансії

Потреба у працівниках на 30 серпня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у вересні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів на вересень 2024 року

     
     

Стартувала реєстрація виробників на участь у програмі «Національний кешбек»

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]