Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська участь у місцевому бюджетуванні
2019-12-05

Навчальний тренінг відбувся у залі засідань міської ради. Експерти Фундації ПАУСІ у рамках Ініціативи «Громадська участь в місцевих бюджетах» розповіли  учасникам тренінгу про участь у бюджетуванні та роль громади у цьому процесі. Модератор заходу – експертка Проєкту Наталія Винниченко.

Захід складався із модулів: громадська участь у місцевому бюджетуванні; бюджетні процеси та місцевий бюджет; громадська участь у бюджетному процесі на місцевому рівні; підготовка матеріалів для медіа на тему: участь громадян у місцевому бюджетуванні; плани комунікацій з громадою щодо питань формування бюджету. У тренінгу взяли участь представники громадськості, фахівці органів місцевого самоврядування, які на місцевому рівні відповідальні за управління місцевими бюджетами, фахівці зі зв'язків з громадськістю органів місцевого самоврядування, місцеві засоби масової інформації. Тренінг проходив у рамках Ініціативи «Громадська участь в місцевих бюджетах», яка є частиною «Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформування державного управління», підтримує окремі муніципалітети в Україні, Вірменії та Грузії в посиленні громадського бюджету. Проєкт реалізується німецьким товариством міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]