Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася з Героєм Олегом Бабенком
2023-01-02

До скорботної сторінки Героїв Миргородської громади увійшло ще одне ім’я Захисника, який тепер оберігатиме нас з небес. У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув воїн Олег Бабенко. Під час виконання службових обов'язків 28 грудня 2022 року солдат Олег Сергійович  загинув  внаслідок  танкового  обстрілу біля  населеного  пункту  Красногорівка  Покровського району  Донецької  області.

Олег Сергійович народився 10 червня 1994 року в с. Кибинці Миргородського району Полтавської області. Упродовж 2000 – 2011 років навчався в місцевій загальноосвітній школі. З-поміж однокласників вирізнявся скромністю, щирістю та відвертістю, готовністю прийти на допомогу, був морально стійким, завжди мав свою точку зору і вмів її відстоювати. Після закінчення школи вступив до Полтавського нафтопереробного коледжу. Потім до 2021 року працював охоронником окремого підрозділу воєнізованої охорони управління безпеки у Кременчуцькому ПАТ Укртатнафта. Із 2021 року – у Кибинській гімназії оператором теплогенераторної.

На початку війни перед Олегом Бабенком не стояло питання, що робити. Він одразу ж вирішив стати на захист нескореної України. 28-річний Олег побачив геть усе: війну, смерть, відчай, відчайдушність, доблесть, героїзм. Але війна забрала його у вічність, залишивши болісні шрами на серцях рідних та близьких і спогади, про неймовірного односельця.

Слова співчуття рідним та побратимам висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій: "Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга. Без найкращого на землі сина, брата, чоловіка й тата залишилися мати, сестра, дружина Дарина та двоє неповнолітніх дітей: Єва та Михайлик. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, для якого честь, гідність та воля – цінності буття. І любов – до своїх дітей, родини та друзів. До своєї землі. До нашої України".

Поховали Героя на місцевому кладовищі.

Вічна слава Герою Олегу Бабенку! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]