Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із Героєм Євгенієм Канцибером
2024-02-21

21 лютого у Миргородській громаді попрощалися із Героєм-захисником Євгенієм Канцибером. Наш мужній оборонець, батько п'ятьох дітей загинув 12 лютого 2024 року на бойовій позиції лінії фронту Донецького напрямку. З червня 2022 року він приєднався до лав воїнів 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Його служба проходила у найгарячіших точках зіткнення із ворогом. У вересні 2022 року  мінометник солдат Канцибер отримав осколкове поранення, але після одужання знову став до строю. Його поважали побратими, цінувало командування. За мужність і героїзм, проявлені у боях, солдат Канцибер отримав державну нагороду - відзнаку  Президента «За оборону України». За героїзм, проявлений під час боїв за Вугледар, командування частини нагородило солдата Канцибера медаллю «За оборону рідної держави». 

Євгеній Олексійович народився 10 жовтня 1977 року в Миргороді. Закінчив 9 класів Миргородської середньої школи №5. Вивчився на муляра в Миргородському професійно-технічному училищі №44 та закінчив Хорольську автошколу. Відслужив строкову службу у лавах Збройних Сил України. Євген Олексійович працював на різних будівельних майданчиках України. З 2006 по 2009 роки служив за контрактом водієм-мотористом в одній з військових частин. Доля привела його на залізницю і до повномасштабного вторгнення Євгеній Канцибер працював на Полтавській, а згодом на Гребінківській дистанції колії Південної залізниці. Він був невтомним і завзятим майстром на всі руки. Він навіки запам’ятався як душа компанії, завзятий рибалка, веселий і щирий товариш, друг, який  завжди готовий прийти на допомогу. Справжній українець, Євгеній Олексійович мав великі мирні життєві плани.  Всі ці мрії і плани перекреслила підла московія. Євгеній Канцибер був одним з перших, хто став на захист Батьківщини. На жаль, 12 лютого 2024 року на бойовій позиції лінії фронту Донецького напрямку солдат Канцибер загинув під час виконання бойового завдання.

На церемонії прощання із полеглим земляком-Героєм слова співчуття та підтримки родині та побратимам  висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Наша безмежна шана полеглому Герою. Його смерть не була марною – Євгеній Канцибер з честю виконав свій чоловічий, громадянський,  військовий обов’язок і поклав життя за рідну Батьківщину. Віримо у перемогу! Слава Україні! Смерть ворогам!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]