Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Грейдерування вулиць і провулків громади триває
2022-08-11

Не встигли пройти звітно–виборні збори по обранню нового голови вуличного комітету вулиці Андреєва, як  там закипіла  робота. Новий вуличком Дмитро Чайковський виявився напрочуд наполегливим та завзятим, взявшись за вирішення нагальних проблем. А таких було чимало, але дві з них найпріорітетніші, а саме: грейдерування  та щебенева підсипка, наведення благоустрою на подвір’ї домогосподарств, де ніхто не проживає. Оскільки міський голова Сергій Соломаха доручив відповідним службам прискорити завершення ремонтних робіт на дорогах загального користування та на місцевих магістралях, користуючись нагодою, новий вуличком вирішив допомогти своїй вулиці.

Звичайно, без допомоги Миргородської міської ради у вирішенні цих глобальних питань не змогло б обійтися, тож Дмитро Володимирович, звернувся до першого заступника міського голови Олександра Острянина з проханням, щоб на вулицю виділили фрезований асфальт. Вислухавши всі побажання голови  та мешканців і побачивши  їхнє щире бажання  до змін, Олександр Іванович дав позитивну відповідь на прохання. Отримавши згоду на виділення матеріалу та техніки для висипки, не гаючи часу мешканці включилися в роботу. Згуртувавши вулицю та засукавши рукава, голова вуличного комітету та її мешканці взялися за робочий інвентар. Приємно було споглядати на згуртованість людей, з яким ентузіазмом та піднесенням вони працювали, вирубуючи зайву рослинність на вулиці.

Хочеться звернутися до мешканців інших вулиць з побажанням, щоб вони проявляли більшу активність до своїх обійсть, вулиць та провулків! Пам’ятайте, що все в наших руках - мати бажання працювати на своє благо та благо нашого міста, громади!

 Інспектор по роботі з органами самоорганізації населення

Тетяна Лукаш

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]