Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні теми 4-го Міжнародного Саміту мерів
2021-10-02

Розвиток міст попри глобальні виклики в умовах пандемії -   головна тема  4-го щорічного Міжнародного Саміту мерів.  Під час заходу учасники обговорили теми глобальних трендів розвитку міст, взаємодії між локальною та центральною владою, залучення інвестицій, інклюзивності тощо.

Днями у Києві відбувся 4-й щорічний Міжнародний саміт мерів. Захід заснований у 2016 році як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування, представниками міжнародних організацій та громадянами, де присутні  обговорили рішення, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.

Керівники українських міст презентували успішні проєкти, реалізовані ними у період боротьби з пандемією.  Представники ЗМІ проводили прямі включення із саміту та спілкувалося із експертами про те, як пандемія змінила порядок денний у містах. Миргородський міський голова Сергій Соломаха також спілкувався із журналістами провідних  ЗМІ про виклики та протидію  КОВІД-19 в Миргородській громаді.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]