Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання сесії міської ради
2021-09-11

У п'ятницю, 10-го вересня,  відбулося планове засідання сесії Миргородської міської ради. До розгляду було внесено майже 60 питань. Перед початком сесії  міський голова Сергій Соломаха  вручив відзнаки миргородцям з нагоди державних та професійних свят.

Відповідно до Указу президента, медаль та посвідчення «Мати-героїня» отримала Наталія Оспіщева, мама п'ятьох дітей. Ювілейною медаллю "30 років Незалежності України" нагороджено вчителя-методиста Трудолюбівської гімназії, співзасновника ковальського фестивалю ножових майстрів ім. "Петра Федоряки" - Валентину Федоряку та приватного підприємця Михайла  Ігнатенка.

З нагоди Дня підприємця, за особистий внесок у розвиток національного підприємництва, зміцнення міжнародного іміджу України на зовнішніх ринках, надійну економічну та фінансову репутацію та конкретні здобутки у веденні зовнішньоекономічної діяльності медаль та подяку від ICC Ukraine "Лідер національного бізнесу" вручено Олені Булойчик, депутату міської ради, ФОП. Такі ж медалі та подяки за високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у розвиток національного підприємництва, а також за активну позицію в процесі налагодження діалогу "Влада-бізнес" нагороджені підприємці Валерій Никоненко та Сергій Потирайло.

За сумлінне виконання своїх обов'язків щодо організації підготовки та проведення виборів 25 жовтня 2020 року Почесною  грамотою  Центральної виборчої комісії нагороджена Лілія Ісаєєва, заступник голови Миргородської міської територіальної виборчої комісії. Подяки від ЦВК  також отримали: Людмила Пляшник, член Миргородської міської територіальної виборчої комісії; Аліна Козак,  голова дільничної виборчої комісії та Наталія Кот, заступник голови  дільничної виборчої комісії.

Перше сесійне рішення, яке  підтримали депутати, стосувалося присвоєння звання Почесний громадянин міста Миргород посмертно Віктору Анатолійовичу Городніченку. Чоловік із серпня 2016 року проходив військову службу за контрактом у 81-й окремій аеромобільній бригаді, минулого року 28 квітня під час бойового чергування отримав поранення на позиції і від складних  травм помер 8-го травня.  Похований на Алеї Героїв у Миргороді.

Широке обговорення в залі точилося щодо  внесення змін до показників бюджету, що стосувалися додаткових коштів для співфінансування робіт по об'єктах капітального будівництва. Зокрема по тих проєктах, по яких необхідно виготовити проєктну документацію для участі у державних та грантових програмах. А для того, щоб отримати таке співфінансування, потрібно виконати низку вимог, основні з яких, це комплексний підхід до модернізації об'єктів. У даному випадку мова йшла про виділення коштів для виготовлення проєктної документації для лікарні інтенсивного лікування. Після докладного обговорення, депутати підтримали  важливе для громади рішення.

 Інші питання, внесені до порядку денного, також було підтримано.

 У роботі сесії взяв участь депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко.

Фоторепортаж

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]