Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання розширеного засідання колегії Полтавської обласної державної адміністрації
2021-11-29

Підсумки економічного розвитку та виконання бюджету області за 9 місяців поточного року, стан фінансово-бюджетної дисципліни області за 10 місяців та експлуатаційне утримання автомобільних доріг  в осінньо-зимовий період підбили на розширеному засіданні колегії Полтавської обласної державної адміністрації, що відбулося 29 листопада. У роботі засідання Колегії взяв участь Миргородський міський голова, голова Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, член Колегії  Сергій Соломаха. На початку засідання відбулося вручення державних нагород жителям Полтавщини.

Сьогодні на засіданні колегії облдержадміністрації говорили про підсумки економічного розвитку регіону та виконання бюджету області за 9 місяців 2021 року. За повідомленням тимчасово виконуючої обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Олени Онупко економічний розвиток області характеризується сталими динамічними показниками. Наразі валовий регіональний продукт Полтавщини становить 187,4 млрд. грн. та посідає 7 місце серед областей України.

«У межах підготовки до осінньо-зимового періоду та забезпечення посипки доріг протиожеледним матеріалом закуплено майже 5 тисяч тонн солі та понад 20 тисяч тонн піску, також маємо 1 тисяч тонн залишку протиожеледної суміші минулого періоду. Заготовлених 26 тисяч тонн протиожеледних матеріалів має цілком вистачити», – розповів директор Агентства місцевих доріг Полтавської області Олексій Басан.

За його словами, підрядні організації підготовили до роботи техніку й механізми. Крім того, на офіційному сайті ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» працює інтерактивна мапа з рухом снігоприбиральної техніки під час очистки й посипки автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

«Із погіршенням погодних умов усі служби мають працювати ефективно й оперативно, щоб забезпечити безпеку на дорогах як місцевого, так і національного значення та уникнути утворення заторів», – наголосив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. 

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, погіршення погодних умов та для інформування про них в Агентстві під час осінньо-зимового періоду 2021-2022 років налагоджено цілодобову роботу диспетчерської служби за телефоном: 050 01 50 233.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]