Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання 46 сесії
2024-01-26

26 січня депутати Миргородської міської ради працювали у сесійній залі. Під головуванням міського голови Сергія Соломахи відбулася 46 сесія. Після хвилини мовчання у пам'ять про полеглих від рук російських окупантів, депутати ухвалювали рішення з внесених до порядку денного питань. Таких було більше 50.  На початку сесії до присутніх у залі звернулася голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Вона передала Почесну грамоту Верховної ради України депутату Миргородської міської ради Сергію Данилевському. Також під оплески депутатів міський голова Сергій Соломаха вручив посвідчення новим членам Молодіжної ради та побажав хлопцям і дівчатам активної діяльності. Наразі 30 активістів входять до складу цього молодіжного органу.

Перше питання сесії стосувалося присвоєння звання "Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади" (посмертно) землякам, які загинули на російсько-українській війні. Рішенням 46 сесії почесне звання присвоєно ще 5 полеглим воїнам: Олегу Роменському, Дмитру Бончеву, Дмитру Чеху, Сергію Гавриленку та Віталію Єфремову.

Наступними рішеннями депутати затвердили підсумки виконання бюджету громади за 2023 рік та здійснили перерозподіл коштів у бюджеті поточного року. За словами начальника фінансового управління Сергія Скляра, дохідна та видаткова частини бюджету міської територіальної громади за рахунок міжбюджетних трансфертів збільшується на 686 985 грн, а саме: за рахунок іншої дотації з обласного бюджету для надання компенсації закладам комунальної форми власності, закладам освіти державної форми власності, що передані на фінансування з місцевих бюджетів, закладам спільної власності територіальних громад області, що перебувають в управлінні обласних рад на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення в умовах воєнного стану тимчасово переміщених осіб, відповідно до розпорядження начальника Полтавської обласної військової адміністрації від 21 грудня 2023 року № 842 “Про внесення змін до показників обласного бюджету Полтавської області на 2023 рік”, та спрямовується управлінню освіти, молоді та спорту міської ради.

Одноголосно було проголосовано низку рішень, пов'язаних із реалізацією програм підготовки молоді до військової служби, заходів мобілізації та територіальної оброни, профілактики злочинності.

Низка ухвалених рішень стосувалася унормування роботи новостворених управлінь та відділів, реалізації цільових програм, регулювання земельних відносин та діяльності постійних депутатських комісій.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]