Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання 24-ї сесії Миргородської міської ради
2022-10-06

Відбулася 24 сесія Миргородської міської ради. Засідання, яке провів міський голова Сергій Соломаха, відбулося у відкритому режимі. У сесійній залі працювали 25 депутатів. Перед початком засідання депутати хвилиною мовчання вшанували полеглих земляків, Героїв, які загинули на Сході України в результаті бойових дій під час захисту Батьківщину.

Перші питання порядку денного стосувалися присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода". Рішенням сесії, посмертно таке звання надали Героям-воїнам - Олегу Гужвію та Юрію Губаньову.

Нагрудним знаком "За заслуги перед містом" удостоєно полковника, начальника Миргородського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області Олександра Коркішка.

Одноголосно підтримали депутати і запропоновані начальником фінансового управління Сергієм Скляром зміни до бюджету громади. Загалом на забезпечення життєдіяльності громади та підтримку оброноздатності ЗСУ було перерозподілено майже 18,6 млн.

Дали депутати згоду і на  перейменування вулиць та провулків населених пунктів Миргородської міської територіальної громади. Нові назви отримали 38 вулиць і провулків нашої громади.  5 вулиць у громаді названо на честь Героїв російсько-Української війни: Олександра Оксанченка, Степана Чобану, Олександра Шуби, Геннадія Макухи, Владислава Омеляненка.

Іншими рішеннями було затверджено кількість та межі вуличних(будинкових) комітетів Миргородської міської територіальної громади та Положення про органи самоорганізації населення - вуличні, будинкові комітети громади; розширено перелік адміністративних послуг;  оновлено Комплексну програми розвитку цивільного захисту Миргородської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки та Комплексну програму соціальної підтримки учасникам АТО (ООС), особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України на 2022-2024.

Інші ухвалені рішення стосувалися діяльності  комунальних закладів, установ освіти та культури, земельних відносин.

Загалом до порядку денного було внесено 47 питань.

Засідання сесії пройшло конструктивно та оперативно.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]