Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Голос місцевих ЗМІ" працює в Миргороді
2016-02-11

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками закордонних та українських ЗМІ. Вони відвідали Миргород у рамках проекту "Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів".

В українських ЗМІ стає менше матеріалів про переселенців. Однак залишається велика кількість проблем, які потребують якісного висвітлення. Тож як робити збалансовані репортажі — українських медійників навчали тренери британської фундації Томсона. У рамках проекту "Голос місцевих ЗМІ" телеоператори з багаторічним досвідом висвітлення конфліктів у світі прибули в Україну, щоб поділитися досвідом роботи з українськими журналістами. За словами тренера проекту "Голос місцевих ЗМІ", телеоператора Саймона Хастінгса, вимушені переселенці в Україні — питання довгострокової перспективи,  і саме журналісти регіонального рівня, які найбільше взаємодіють із ВПО на місцях, повинні дотримуватись етичних норм та стандартів, щоб власними діями не провокувати конфліктів. Цього, на жаль, ніколи раніше не вчили у профільних навчальних закладах. Цієї інформації мало, але вона конче потрібна локальним мас-медіа»", -  сказав медіатренер Саймон Хастінгс.

Команда журналістів зустрілася з міським головою Сергієм Соломахою. Кореспонденти взяли в нього інтерв’ю. У програмі візиту команда журналістів та оператор побували у навчальних та соціальних закладах. Відзняли матеріал про перебування переселенців у Миргороді. Результатом продакшн-тренінгів будуть сюжети про долю переселенців в кожній області та місті очима кожного учасника.

Проект "Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів" - це півторарічний проект, спрямований на підтримку регіональних медіа. Проект фінансується Європейським Союзом. Його реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсона, Міжнародний інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір» у співпраці з Національної спілкою журналістів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]