Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум з ментального здоров’я "Стійкість одного — стійкість мільйонів"
2024-10-13

Форум з ментального здоров'я "Стійкість одного — стійкість мільйонів", який відбувся 10 жовтня, у Всесвітній день ментального здоров'я, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» —  ініціативи Олени Зеленської, став важливою подією для Полтавського регіону. Тут об'єдналися представники влади, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, фахівці  медичної та соціальної  сфери,  галузей культури і молодіжної політики, спорту, освітяни й науковці, аби обговорити актуальні виклики у сфері психологічного добробуту населення в умовах війни. 

Перший заступник голови ОДА Богдан Корольчук  підкреслив важливість інтеграції зусиль держави та громадянського суспільства для забезпечення доступної психологічної допомоги. Під час форуму було  презентовано розробку Обласного плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні, а регіональна координаторка Програми Юлія Ющенко ознайомила з головними напрацюваннями й досягненнями в регіоні.

Не залишилися поза увагою і імплементатори Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"- це люди, організації та громади, які сьогодні не тільки говорять про важливість психічного здоров'я людей, а й кожного дня працюють над його збереженням. Зокрема Координаційним центром підтримки цивільного населення ПОВА було відзначено і Миргородську громаду, як одну із кращих імплементаторів Всеукраїнської програми "Ти як?" у сфері освіти.

 Під час  панельної дискусії обговорювали теми  підтримки ментального здоров’я  цивільного населення на рівні громад, які постраждали від військового  конфлікту, а також учасниці ділилися "секретами" власних успішних історій стійкості.  Приємним сюрпризом стала виставка власних "символів"  стійкості, яку підготували учні мистецьких шкіл нашої області. Серед них і художні твори юних талантів Миргородської школи мистецтв імені А.П.Коломійця .

Цей форум показав, що стійкість одного дійсно стає стійкістю мільйонів, коли ми діємо разом! Сьогодні, як ніколи раніше, важливо розуміти, що наша сила в єдності та здатності підтримувати одне одного!

Миргородська Міська Рада , "Центр професійного розвитку педагогічних працівників ММР" , Управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради,  Миргородська школа мистецтв імені А.П.Коломійця . Захід відбувся у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"- ініціативи Олени Зеленської, Координаційний центр КМУ / Mental Health UA, #ІринаМикичак, #ОльгаГорбаньова, Yuliia Yushchenko

#тияк, #MentalHealth

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]