Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фізкультура в парах
2016-11-23

У новому 2016-2017 навчальному році продовжила роботу школа педагогічної майстерності інструкторів з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів міста. На базі ДНЗ №11 «Теремок» (завідувач Ботвіновська О.М., вихователь – методист Якименко С.М.) відбулося перше засідання на тему «Здоров’язберігаючі та здоров’яформувальні технології у фізичному вихованні дошкільників».

Керівник школи, інструктор з фізичного виховання, спеціаліст вищої категорії, «Вихователь - методист» ДНЗ №11 «Теремок» Вороніна Н.В. познайомила учасників з планом роботи на навчальний рік та поділилася своїми напрацюваннями з обраної теми. Ніна Віталіївна розкрила теоретичні основи силових і парних вправ для дітей, показала практичне застосування їх в роботі з дошкільниками.

Для заняття з фізичної культури в середній групі інструктор підібрала відповідний комплекс загальнорозвиваючих вправ, основні рухи з використанням парних елементів та веселу гру на знаходження пари. Протягом усього заняття малята вчилися злагоджено виконувати рухи, відчувати та узгоджувати свої дії з діями партнера, дружно і доброзичливо відноситися до однолітків. Не менш цікавим для присутніх став перегляд комплексу загальнорозвиваючих вправ у парах для дітей старшого дошкільного віку. На завершення роботи члени школи педмайстерності взяли участь у майстер-класі з парної гімнастики, проведений Вороніною Н.В.

«Навчаючи – вчуся» - під таким гаслом працюють молоді та завзяті інструктори з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів міста.

Силко В.П.,

методист ММК відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]