Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЕСКО у ЗОШ №9. Підсумки першої зими
2019-05-23

Миргородська школа № 9 імені І.А. Зубковського стала першим у місті закладом, де впроваджено механізм енергосервісних контрактів (ЕСКО). Суть ЕСКО – підрядник виконує роботи для зменшення споживання енергії, і лише потім замовник сплачує частину зекономлених коштів підряднику.

За договором у школі №9 у вересні-жовтні 2018 було встановлено індивідуальний тепловий пункт із системою погодного регулювання, супутнє обладнання, розроблено всю необхідну документацію. У листопаді виконавець робіт ТОВ "Український енергетичний траст" завершив налаштування і з грудня 2018 року обладнання запрацювало в повній мірі.

Вказана у контракті запланована економія теплоносія - 22% від базового рівня споживання теплової енергії школою. Фактично ж економія становила 28% або 160,19 Гкал за період з грудня 2018 по квітень 2019. У грошовому вираженні оплата за теплоносії за цей період зменшилася на 301 тис. грн. З них за енергосервісним контрактом сплачено 258 тис. грн., а в бюджеті міста залишилося 43 тис. грн.

Контракт підписано на два роки і 330 днів (тобто на три опалювальні періоди) на суму 496 766 грн. Якщо ця сума буде сплачена раніше, то зобов'язання вважаються виконані сторонами. За перші п'ять місяців сплачено 51% вартості контракту, тож можна очікувати, що виплати по договору будуть завершені раніше. Після завершення всіх виплат встановлене обладнання перейде у власність школи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]