Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Енергомоніторинг бюджетних установ
2016-01-16

У місті Миргород вже кілька років поспіль впроваджуються енергоефективні заходи у бюджетному секторі. У 2012 році проведена повна термомодернізація будівлі ДНЗ № 12 «Світлячок», у 2014 році проведена часткова термомодернізація будівель гімназії ім. Т.Г. Шевченко та НВК «Гелікон», у 2015 році проведена повна термомодернізація будівлі ДНЗ № 5 «Сонечко».

Запроваджені заходи дозволили знизити споживання енергетичних ресурсів на опалення бюджетних закладів від 24 % до 46 %, при тому що температурний режим в середині будівель підвищився і відповідає санітарним нормам.

Найбільша економія досягнута у будівлі ДНЗ № 5 «Сонечко», де проведено повну термомодернізацію, а саме: утеплення стін 150 мм мінеральної вати, заміна всіх вікон та дверей на енергоефективні з коефіцієнтом опору теплопередачі не нижче 0,98 м2*0С/Вт, утепленнядаху 150 мм мінеральної вати, утеплення цоколю будівлі 100 мм екструдованого пінополістиролу та встановлено індивідуальний тепловий пункт. При цьому температура в середині будівель підвищилася і відповідає санітарним нормам. Попит на цей садочок у батьків значно підвищився, кожен бажає, щоб його дитина перебувала в комфортних умовах.

Кілька років поспіль відповідальні працівники проводять роботу в системі енергомоніторингу, щоденно заносять показники лічильників. Різкі коливання споживання енергетичних ресурсів дозволяють своєчасно виявляти несправності та реагувати на підвищене споживання. Проведена робота дозволила знизити споживання теплової енергії майже на 4%, води – на 3%, природнього газу – на 4% у порівнянні із попереднім роком.

Відділ муніципальних ініціатив,

інвестицій та енергоменеджменту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]