Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Енергія для військових: у Миргороді волонтери готують батончики для ЗСУ
2023-12-05

Миргородські волонтери продовжують готувати енергетичні батончики для українських воїнів. Лише за листопад вони відправили 1300 таких батончиків. Як зазначають організатори, виготовлення таких снеків надзвичайно корисна річ — це і забезпечення енергією, і своєрідний резерв харчування і мобільність, адже їх легко переносити та споживати на ходу.

«Вже 8 місяців ми щопонеділка зустрічаємося та готуємо енергетичні батончики для наших військових. До нас долучаються абсолютно різні за віком та фахом люди, але всі вони об’єднані одним бажанням — бути корисними для наших захисників. У листопаді нам вдалося встановити своєрідний «рекорд»: за один день ми виготовили аж 676 батончиків», — коментує директорка Гончаренко центру Інна Ковальська.

«Розпочалося все завдяки волонтерці Оксані Зуй. Спочатку вона проводила кулінарні майстер-класи на базі простору, а згодом власноруч розробила рецептуру поживних перекусів для бійців та запропонувала масштабувати виробництво в освітньо-культурному центрі», — додають у просторі.

Виготовлені у центрі батончики можуть зберігатися до 6 місяців. Готову продукцію передають волонтерами, які їдуть до лінії фронту, бійцями, які повертаються з відпусток, а частину директорка простору передає особисто під час поїздок на схід.

«Ми часто отримуємо теплі відгуки від військових. І це найприємніше для волонтерів: почути від бійців про смак та користь від переданої продукції. Рецептура виготовлення батончиків доволі проста, але містить особливий інгредієнт — безмежна любов, з якою вони зроблені», — додає директорка простору.

Долучитися до виготовлення енергетичних батончиків для воїнів Сил оборони можуть всі охочі: або брати участь безпосередньо у приготуванні батончиків, або «задонатити» продукти, завітавши до Гончаренко центру Миргород,  чи зателефонувавши за номером +38(067) 276-15-13).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]