Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Економно використовуйте воду у спекотні дні!
2019-06-25

Чому миргородцям не вистачає води? У спекотні дні збільшується споживання води. Через аномальну спеку зростає потреба в поливі городів і норми використання води перевищуються в рази. Суттєво впливає на ресурс і справність обладнання для водопостачання та безконтрольний полив городини напряму з шлангів. Через це виникає перенавантаження обладнання і воно виходить з ладу - майже щодня доводиться ліквідовувати несправності та пориви мереж. Унаслідок цього споживачі багатоповерхівок та приватного сектору залишаються без водопостачання. Про це мешканці повідомляють міську раду.

Зважаючи на непросту фінансову та технічну ситуацію на підприємстві "Миргородводоканал", звертаємося до споживачів  відповідально ставитися до використання спільних водних ресурсів і ощадливо їх витрачати. Не поливайте городи в час "пік"! Використовуйте не прямий полив, а із заздалегідь наповнених не у "пікові" години ємностей. Це знизить навантаження на насосне обладнання, продовжить термін його експлуатації та забезпечить водопостачання у багатоповерхівки.

 

Виконавчий комітет

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]