Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячий гурток велосипедного туризму
2017-12-11

Завдяки програмі «Місто активних громадян» було закуплено 4 велосипеди для Миргородської міської станції юних туристів ім. Д. Гурамішвілі. Загальна вартість закупки склала 23500грн.(19975грн.-кошти міського бюджету та 3525грн.- кошти ініціативної групи).

 Безпосередньо закупівлею займався Олександр Бельдій, керівник гуртка велосипедного туризму. Відразу постало питання, коли та яких виробників вибрати у співвідношенні ціна-якість. Придбання велосипедів було сплановано на кінець літа-початок осені, тому що ціна в цей період значно нижче, ніж весною. Наступне питання було щодо виробника техніки. Вибір впав на 2-х вітчизняних виробників: Ardis та Optima. Згідно з проектом, два велосипеда з алюмінієвою рамою розміром 13 дюймів на колесах 24 діаметра з дисковими гальмами, амортизаційною вилкою та 21 швидкістю, для вікової групи від 7 до 11 років, від Українського виробника Ardis модель Rider, та два велосипеда з алюмінієвою рамою розміром 16 дюймів на колесах 26 діаметра з дисковими (гідравлічними) гальмами, амортизаційною вилкою та 24 швидкостями, для вікової групи від 11 до 14 років, також українського виробника Optima модель F-1. Вже у вересні 2017 року були проведені змагання на Першість міста Миргород, в якому взяли участь 116 учасників зі всього міста. Близько половини учасників випробували нову техніку і були дуже задоволені,  показавши підвищені результати. У жовтні 2017 року була сформована і відряджена команда у місто Полтава на обласні змагання з велосипедного туризму. Завдяки наполегливим тренуванням та новим велосипедам миргородська команда вперше посіла призові місця та завоювала кубок. Вже в наступному році в рамках 22-ї обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини буде проведена відкрита першість Миргородської станції юних туристів з велосипедного туризму у місті Миргород на дистанціях: «Фігурне водіння велосипеду»; «Тріал»; «Велокрос». Також на наступний рік вже заплановані велосипедні походи з дітьми від 13 років (учні гуртка «Велосипедного туризму») 1 та 2 категорії.

     Хочу висловити подяку програмі «Місто активних громадян» та членам конкурсної комісії, які високо оцінили даний проект та показали, що влада та суспільство не забуває про дітей, бо вони і є майбутнім нашої країни.

Олександр Бельдій,

 керівник гуртка велосипедного туризму

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]