Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Два роки героїчного спротиву українців проти російської агресії
2024-02-24

Цей тиждень особливий в історії України – 10 років з початку війни і 2 роки з початку повномасштабного вторгнення. 10 років тому, в лютому 2014 року, росія розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. Два роки тому в ніч на 24 лютого росія  здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Напала на суверенну державу, безжально знищуючи все на своєму шляху. Ці роки були періодом випробувань, стійкості та героїзму для українського народу, який несе тягар агресії та захищає свою свободу і незалежність. Від самого початку вторгнення, українські військові та цивільні проявили неймовірний героїзм і рішучість у боротьбі проти окупанта. 

Солдати та добровольці з різних куточків України об'єдналися на захист своєї батьківщини, проявляючи високий професіоналізм, мужність і самовідданість у боротьбі проти противника. Висловлюємо нашу щиру вдячність усім українським захисникам за їхню самовіддану працю, за їхню героїчну службу та за їхню непереможну волю до перемоги. Нехай Бог береже їх усіх і нехай вони завжди повертаються додому цілими і неушкодженими. Вічна пам’ять українським Героям, які віддали життя за Україну. Слава Героям!

Повномасштабна війна триває, російська воєнна агресія і досі ширить в Україні смерть і руйнування. Проте українці не здалися у перші найстрашніші дні війни і не маємо права здатися зараз. Кожен з нас повинен сміливо працювати на своєму місці заради нашої неодмінної перемоги. Україна стояла, стоїть і вистоїть!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]