Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень
2023-03-29

У межах проєкту "Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проекту USAID «ГОВЕРЛА» у Миргороді відбувся адвокаційний захід та фокус-групові дослідження з актуальних тем щодо інтересів осіб з інвалідністю та найбільш нагальних потреб партнерських громад. 

За словами першого заступника Миргородського міського голови Олександра Острянина, міжнародний проєкт «ГОВЕРЛА» активно  підтримує українців та допомагає людям пережити ці  непрості часи. З нашою  громадою «ГОВЕРЛА» плідно співпрацює. Нині ж обговорюємо актуальні питання людей з інвалідністю. На організаційно-консультативній зустрічі познайомилися з діяльністю Правозахисної спілки інвалідів ВГОІ та головою спілки Олександром Вознюком. Правозахисник модерував зустріч та на власному досвіді адвокатської діяльності і з допомогою своєї команди  показав, що є конструктивні виходи із найважчих ситуацій. Було акцентовано увагу на питанні соціального захисту незахищених верств населення, зокрема осіб з інвалідністю. Важливою складовою захисту прав та інтересів осіб з інвалідністю є діалог з ними, залучення їх до прийняття владних рішень. З цією метою правозахисники планують провдення опитування мешканців громад, органів місцевої влади та місцевих інститутів громадянського суспільства щодо залучення громадськості до процесів прийняття владних рішень, за результатами якого буде здійснено аналіз отриманої інформації, виявлення проблемних питань і винайдення шляхів їх врегулювання.

Реалізується цей проєкт завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]