Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога учням
2018-12-13

Вибір професії – це одне із найскладніших питань, яке задають собі майбутні випускники. Адже це не лише вдале чи невдале рішення юності, а й подальша доля людини. Велика кількість випускників не завжди можуть самостійно, а головне правильно визначитися з майбутньою професією та навчальним закладом, до якого будуть вступати. А якщо ще дитина має певні обмеження пов’язані із здоров’ям, то відповісти на це запитання стає ще складнішим.

Саме тому 07 листопада 2018 року в приміщенні Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ відбулися заходи для учнів Миргородської спеціалізованої школи - інтернат для слабочуючих осіб.

Фахівці центру зайнятості Юрій Чухій та Оксана Березовець проінформували про потреби та особливості сучасного ринку праці нашого регіону. Особлива увага була приділена тим професіям, які будуть актуальними на ринку праці в найближчому майбутньому. Ознайомили присутніх з комплексом соціальних послуг, які надає Державна служба зайнятості. Учні отримали інформацію про навчальні заклади, де можна здобути омріяний фах, враховуючи особливості їхнього здоров’я.

Увага учнів акцентувалася на потреби регіонального ринку праці, позитивне ставлення до робітничих професій. В процесі проведених заходів було ознайомлено з типами професій, переглянуто 20 анімаційних відеороликів освітнього серіалу «ВИБІР ПРОФЕСІЇ».

Особливо зацікавили учнів діагностичні тести, які допомагають зорієнтуватися у власних професійних можливостях. Величезне захоплення викликало і перегляд успішних прикладів працевлаштування даної категорії осіб на підприємства в різні галузі економіки.

У дружній атмосфері час пройшов непомітно і всі залишилися задоволені. А саме головне учні отримали чимало корисної інформації, яка в майбутньому допоможе усвідомлено підійти до вибору професії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]