Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги учасників дорожнього руху! На дорогах - ожеледиця!
2016-01-20

На зміну сильним морозам та опадам прийшли не менш небезпечні для автомобілістів явища. За прогнозами синоптиків, найближчої доби на дорогах країни, крім крайнього  півдня, ожеледиця; впівденних та центральних областях вночі та вранці туман, видимість 200-500 м, у східних  областях та на півночі  Лівобережжя подекуди ожеледь і налипання мокрого снігу.

За таких погодних умов підвищується ризик потрапити в ДТП, тож радимо іводіям, пішоходам не забувати про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

При керуванні транспортними засобами під час недостатньої видимості обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Прохання до пішоходів – переходити дорогу виключно у встановлених місцях. Нагадуємо батькам про доречність декорування дитячого одягу світло відбиваючими елементами.

Управління безпеки дорожнього руху 

                                                                                        ДПД Національної поліції України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]