Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До річниці початку виведення військ з Афганістану
2016-05-15

15 травня – чергова річниця виведення військ з Афганістану. З нагоди цієї пам'ятної дати у Миргороді відбувся мітинг-реквієм. Вшанувати загиблих земляків та подякувати ветеранам миргородці зібралися біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам у сквері Слави.

Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного нашого загиблого співвітчизника. Дякуємо усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління. Упевненені, що ви й надалі будете взірцем високого професіоналізму, лицарства і благородства та гідного прикладу усім поколінням миргородців. Бажаємо вам міцного здоров’я і мирного неба,- сказав у своєму виступі депутат Полтавської обласної ради, заступник Миргородського міського голови Костянтин Кірпосенко.

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих в Афганістані земляків та поклали квіти до підніжжя скульптурної композиції.

Довідково: Виведення радянських військ з Афганістану почалося 15 травня 1988 року, відповідно до укладених в квітні 1988 року Женевських угод про політичне врегулювання становища навколо. Радянський Союз зобов'язався вивести свій контингент в дев'ятимісячний термін, тобто до 15 лютого наступного року.

За повідомленнями, в перші три місяці Афганістан покинули 50 183 військовослужбовців. Ще 50 100 осіб повернулися в СРСР у період з 15 серпня 1988 по 15 лютого 1989 року. Операція з виведення військ постійно піддавалася атакам з боку моджахедів. Всього в цей період було вбито 523 радянських солдата.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]