Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дні сталої енергії в Ніжині
2018-05-11

У заходах, що проходили з нагоди  Днів сталої енергії в Ніжині, взяли участь і представники Миргорода: перший заступник міського голови Сергій Швайка та спеціаліст  відділу муніципальних ініціатив,  інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань.

Організувала загальноміський захід "Дні Сталої Енергії в Ніжині" Ніжинська міська рада та "Ніжин Інвестиційний".  Відкрив його міський голова Анатолій Лінник. Серед учасників заходу:  національний експерт проекту ЄС "Угода мерів - Схід" в Україні Оксана Кисіль, виконавчий директор Асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк, радник голови Держенергоефективності України Олексій Корчміт. Серед запрошених - місто Миргород, досвід якого у сфері ВДЕ представив Сергій Швайка та місто Славутич, на чолі з Михайлом Шинкаренком.

Запрошені делегати стали учасниками регіональної конференції "Енергоефективність - шлях до сталого розвитку", побачили нагородження переможців конкурсу "Найкращий енергоаудит" серед навчальних закладів Ніжина, взяли участь у святковому відкритті енергоефективного проекту в ДНЗ № 25 "Зірочка", що впроваджується  Local Initiatives for a Sustainable Ukraine - LINK, відвідали, утеплене за кошти ЄС/ПРООН, міської ради та мешканців ОСББ "Риф". На завершення для гостей було організовано пішохідну екскурсію  по місту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]