Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Діти зі сходу України -в ЦЕНТУМі
2015-02-18

До Дня Святого Валентина вихованці ЦЕНТУМу готувалися заздалегідь. Ліпили і малювали, прикрашали святкову залу «валентинками», поновлювали і поповнювали новими експонатами кімнату народознавства. А все тому, що у гості до себе вони чекали дітей, які переїхали до Миргорода з різних куточків Донецької та Луганської областей.

І ось довгоочікуваний день настав. Зранку стояв веселий гамір у відділах станції натуралістів: ведучі повторювали слова, танцюристи розтанцьовувались , а всіх їх перекрикували строкаті папуги.

Задовго до початку дійства до ЦЕНТУМу почали підходити і під'їжджати маленькі гості разом зі своїми батьками. З привітанням до присутніх звернулася в.о. директора навчального закладу Тузенко Н.В. Потім керівники гуртків тваринного відділу Ломовцева І.М. та Пересадило О.С. повели дітлахів на екскурсію в живий куточок до різнокольорових рибок, повільних черепах, шиншил, хом’яків, гомінливих папуг, Особливо довго діти затримувались біля красенів-кролів. А очі любителів квітів у рослинному відділі розбігалися від зеленого розмаїття як наших, рідних рослин, так і заморських. Розповіді маленьких екскурсоводів були пересипані загадками, приказками і прислів’ями. А готували їх керівники гуртків Макаренко Т.В. та Левченко Р.О.

Протягом двох тижнів кипіла робота у нашій світлиці. І тепер екскурсанти побачили українські костюми, в яких ходили в свята та будень їхні прабабусі і прадідусі, які рушники і картини вишивали, яким посудом користувались, де його зберігали , які зернові культури вирощували і які продукти з них виробляли. Особливо їм сподобалась маленька дитина в колисці, яку всім хотілось поколисати.

Незабутнє враження справив на гостей виставковий зал. Яких тільки виробів вони тут не побачили! І з солоного тіста, з бісеру, вишивку стрічками , вироби з паперу, пластиліну, вироби, виготовлені технікою декупаж. А ще дужче дітям сподобалось своїми руками зробити «валентинку» під час майстер-класу керівника гуртків Тузенко Н.В.і подарувати мамі.

Після екскурсії по закладу у святково прибраній залі дітей і дорослих чекала конкурсно-розважальна програма. Раз у раз вибухи веселого сміху, жарти пересипали сценки, вікторини, загадки , ігри. А насамкінець

екологічна агітбригада під керівництвом Гули О.П. виконала кумедні танці, а потім запросила всіх присутніх на танцювальний флеш-моб.

Завершилось свято знайомства і дружби ласуванням смачним короваєм та солодощами, люб’язно наданими нашими спонсорами. Багато дітей виявило бажання навчатись у ЦЕНТУМі.

Виховний захід відбувся дякуючи спонсорській допомозі депутатів міської ради Цися О.Г., Аршиннікова О.Г., Швайки С.О.,приватних підприємців Баришпольця Б.В., Бзенка О.М., Хухри Л.М.

 

Екологічного прес-центр ЦЕНТУМу

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]