Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Державні кошти для стадіону "Старт"
2016-11-09

Міський голова Сергій Соломаха та народний депутат України Олег Кулініч побували на головній спортивній базі Миргорода. На стадіоні "Старт" розпочато ремонтні роботи. У поточному році за кошти міського бюджету встановлено сидіння для вболівальників на головній трибуні, облаштовано майданчик для екстремальних видів спорту, реконструйовано систему освітлення. Це початок оновлення головної тренувальної бази, яка у перспективі має стати сучасною спортивною ареною міста-курорту, - зазначив Сергій Соломаха. Роботи - масштабні і вартісні. Та завдяки сприянню Олега Кулініча є можливість пришвидшити  вирішення цієї проблему.

Олег Іванович повідомив, що Постановою №755 від 26 жовтня, Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови №395, якою регулюється розподіл державної субвенції місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток. Відтак вдалося залучити додаткові кошти - 5 млн. грн. на потреби округу. Уже визначено, що майже 2,5 млн.грн. буде використало на ремонт даху в підтрибунному приміщенні, встановлення вікон і системи теплопостачання.

За словами Сергія Павловича, для капітального ремонту стадіону потрібно ще щонайменше 5-6 млн. грн. Ці кошти необхідні на завершення ремонту підтрибунного приміщення, зокрема облаштування там легкоатлетичного манежу, ремонту потребують ще одна глядацька трибуна та бігові доріжки. Народний депутат пообіцяв допомогти вирішити  спортивне питання миргородців.

-Бо справді хочеться, щоб Миргород, як місто обласного значення і місто-курорт, мало нормальну, сучасну спортивну базу, де могли б повноцінно проводитися спортивні змагання і тренування. Буду сподіватися, що ніщо не стане на заваді для цих наших планів і Миргород матиме спортивну арену, за яку буде не соромно. А в ідеалі було б добре, якби в місті з’явився і футбольний клуб, який гратиме в одній з професійних футбольних ліг, - сказав Олег Кулініч, оглядаючи з мером міста масштаби робіт на об’єкті.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]