Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День спільнодії в громаді
2024-09-26

Студентське життя може бути складним та напруженим, а інколи здається, що все виходить із-під контролю. Як зберегти баланс між навчанням, особистим життям та емоційним станом? Про це говорили на тренінгу «Стежками Внутрішнього Я»  із Світланою Вініченко, психологом КУ ЦПРПП Миргородської МР, консультантом Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у Миргородській міській територіальній громаді. Захід було проведено  у рамках Дня спільнодії для здобувачів освіти  структурних підрозділів Луганського національного університету імені Тараса  Шевченка релокованих  до м. Миргорода.

Учасники тренінгу мали можливість поглибити свої знання про важливість ментального здоров’я та засвоїти практичні навички для підтримки себе і своїх близьких у стресових ситуаціях. Протягом тренінгу студенти виконували різні  інтерактивні вправи, що дозволило їм глибше зрозуміти користь практик, які можна легко інтегрувати у повсякденне життя. Додатково консультантом  були представлені напрацювання Всеукраїнської програми «Ти як?» у сфері ментального  здоров’я, які можуть стати у нагоді для подальшої підтримки: гарячі лінії, онлайн-курси, література про психологічне здоров'я. Маємо надію, що знання, отримані під час тренінгу, допоможуть молоді зберегти баланс у навчанні та особистому житті!

Захід відбувся у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?» - ініціативи першої леді України Олени Зеленської у співпраці із Миргородською міською  радою, Комунальною установою "Центр професійного розвитку педагогічних працівників ММР",  ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Пам’ятаємо, що ментальне здоров’я – це щодня звертати увагу на своє самопочуття #тияк  #стресостійкість #MentalHealth

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]