Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День молоді на спортивних майданчиках
2016-07-02

25 червня на волейбольному майданчику міського пляжу відбулися змагання з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд присвячені Дню молоді та Дню Конституції України.

І місце у змаганнях серед жінок у напруженій боротьбі з рахунком 2:1 виборола команда «Сонечко» в складі Федченко Марини та Пономаренко Катерини. Другою була команда «Молодь» у складі Пономаренко Альони та Лупашко Ольги.

Не менш напруженими були і змагання серед чоловічих команд. Третє місце здобула команда «Контакт» у складі Федченко Андрія та Шаповала Вадима. У фінальній грі команди «В/ч - 1356» та «Пал Палич» змогли подарувати всім уболівальникам цікаву та майстерну гру. У напруженій боротьбі перемогу святкувала команда «В/ч - 1356» у складі Ксьонза Дмитра та Гирмана Олександра. Другими були Супрун Павло та Бакало Дмитро  команда «Пал Палич».

Також на баскетбольному майданчику гімназії ім. Т.Г.Шевченка відбулися змагання зі стрітболу. У напруженій боротьбі перемогу здобула команда «Швидкі» у складі Параки Сергія, Луценка Артура та Сироти Віталія.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу у справах спорту, сім'ї та молоді та центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Особливу подяку хотілося б висловити головному спонсору змагань компанії «Farmasi Україна»  в особі Мацейко Віталіни Олександрівни (директор філії в м. Миргороді та Миргородському районі, vk.com/v.matseyko) за надані призи для нагородження переможців та учасників змагань.

Відділ у справах спорту, сімї та молоді Миргородської міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]