Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День довкілля в Миргородській громаді
2021-04-24

24 квітня 2021 року на території Миргородської громади пройшов День довкілля. На весняну толоку вийшли працівники міської ради, виконавчого комітету, керівники та працівники підприємств, установ, організацій та громадськість. Працювали дружно, з дотриманням карантинних вимог. Працівниками виконавчого комітету проведено очистку територій узбіч  на межі Миргородської і Новоаврамівської громад і зони відпочинку на трасі Велика Багачка – Миргород, біля села Вовнянка. 

Учасники толоки розповідають, що працювати було неважко, але відверто неприємно: повсюди пластик, пакети, засоби гієни та всілякий непотріб, місце якому на смітниках, а не узбіччях.

Багато жителів громади вже поприбирали  свої території у рамках місячника чистоти та благоустрою. Чимало толок відбулося в селах. Під час проведення заходів було виконано роботи по прибиранню місць загального користування, прилеглих до прибудинкових територій, гаражних кооперативів, набережної, місць загального користування та відпочинку.

Виконуючий обв'язки міського голови Олександр Острянин дякує всім і кожному, хто долучився особисто чи технікою до організації благоустрою в нашій громаді, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання населених пунктів. Шана всім, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою. 

Звертаємось до жителів, водіїв та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах та на території населених пунктів! Викидайте сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічуйте природу!

Хочеться вірити, що всі разом ми будемо підтримувати цей порядок, адже чистота починається з кожного, і територія нашої великої громади буде чистою та охайною завжди!

 ФОТО  ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ 2021

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]