Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День благоустрою в Миргороді 2019
2019-04-20

20 квітня всі, хто любить Миргород, долучились до загальноміської акції День благоустрою території міста. Він проходить 20 квітня у рамках місячника чистоти, благоустрою і озеленення, що триває упродовж квітня. Колективи відділів і управлінь міської ради, депутати, члени виконавчого комітету, учнівські та трудові колективи працювали на локаціях, визначених розпорядженням міського голови у рамках проведення Дня довкілля.

На розподілених ділянках загального користування працювали дружно, злагоджено та завзято: і роботи було багато, і погода сприяла. Представники депутатського корпусу та виконавчого комітету упорядкували клумби на центральній площі, висадивши там троянди та кущі.

Працівники міської ради рятували набережну річки - розчищали дуже засмічений берег Хоролу (за краєзнавчим музеєм). Дружнім і працьовитим колективом було вирубано чагарники, сухостій, розчищено від пластику та скла  цю величезну, засмічену людьми територію.

Працівники фінансового управління прибирали у сквері Слави, біля центрального мосту працювали фахівці Центру реабілітації дітей з інвалідністю. Учні СШ №5 весело трудилися у парку Дружба.

Працівники інших підприємств, організацій та установ, рад мікрорайонів, голови вуличних та будинкових комітетів, учні, вчителі та студенти також взяли активну участь у прибиранні закріплених територій.

На території міського пляжу продовжили толоку, яку перенесли з минулих вихідних (через несприятливу погоду), за програмою МАГ.

Варто зазначити, що до весняного прибирання вже долучилися більшість мешканців, організувавши толоки в мікрорайонах та місцях масового відпочинку. Люди приходили зі своїм інвентарем, фарбували лавки, дитячі майданчики фарбою, виданою МКЖЕУ, висаджували саджанці дерев та кущі, надані КП "Спецкомунтранс".

Для весняного озеленення відділ житлово-комунального господарства саджанці закупив у Миргородського лісгоспу. Одночасно зі звичайними декоративними березами, дубами, кленами, ялинами та вербами зазеленіють катальпи, модрини, магонії, айви, ліщина і калина.

Основна задача Дня довкілля, яке проходить разом з місячником чистоти та благоустрою в Миргороді, упорядкувати та привести у належний стан прибудинкові території, парки, дитячі та спортивні майданчики, а також очистити від сміття береги річки Хорол. Висадка саджанців дерев та кущів, озеленення парків, оновлення та створення квітників, ліквідація стихійних звалищ та оперативне вивезення сміття, - говорить перший заступник міського голови Сергій Швайка.

Миргородська міська рада дякує небайдужим містянам, які вже причепурили свої клумби та подвір'я, а також звертається до всіх жителів з проханням долучитися до весняного прибирання. Памʼятаймо, що чистота починається з порядку у власній оселі. Кожен житель, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу і берегти довкілля.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]