Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"DemoUkrainaDH": результати співпраці
2018-09-20

У Полтаві обговорюють результати впровадження в Україні інвестиційних проектів в рамках фінансової Програми "DemoUkrainaDH", що фінансується Швецією та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (NEFCO). Учасники підбивають результати співпраці, обговорюють проблемні питання та нові можливості співпраці з міжнародними компаніями.

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь в семінарі "Модернізація сектору централізованого теплопостачання України", що проходить у Полтаві 19-20 вересня в рамках семінару "DemoUkrainaDH". Відкрив захід голова Арсентій Блащук, Президент Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання "Укртеплокомуненерго".У програмі семінару було презентовно досвід партнерів Програми у розробці та впровадженні демонстраційних проектів DemoUkrainaDH. Про хід впровадження демонстраційного проекту в Миргороді розповів директор комунального підприємства "Миргородтеплоенерго" Олександр Король.

У 2014 році Миргород долучився до програми DemoUkrainaDH. Обласне комунальне виробниче підприємство теплового господарства «Миргородтеплоенерго» визначено одним з десяти підприємств комунальної теплоенергетики України, які включені до фінансової Програми DemoUkrainaDH. Загальна вартість Проекту Модернізація теплового району "Авіамістечко" в м. Миргород Полтавської області", в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО: 882 тис. євро., що включає кредит НЕФКО –448 тис. євро під муніципальні гарантії (50,7 % вартості Проекту), грант НЕФКО – 300 тис. євро (34 % вартості Проекту) і фінансування з міського бюджету – 134 тис. євро (15,3 % вартості Проекту). Проектом передбачено модернізацію теплового мікрорайону, заміну енергогенеруючого обладнання, реконструкцію розподільчої мережі та встановлення індивідуальних теплових пунктів в житлових будинках. Загалом проект у галузі енергозбереження "Модернізація теплового району "Авіамістечко" планують завершити до початку опалювального сезону.

На панельних дискусіях широко обговорювали питання, пов'язані з інвестиціями в ІТП в Україні, проаналізували Закон України "Про житлово-комунальні послуги", гострі питання в українському централізованому теплопостачанні, ідеї та можливості майбутнього фінансування проектів з енергоефективності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]