Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Черговий етап впровадження в Миргороді проекту Demo
2017-03-28

Делегація від Миргорода: начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджмету Тетяна Усик, директор ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Олександр Король  та головний інженер цього підприємтва Дмитро Сирота   зустрілися з представниками  датської компанії, що допомагатиме в реалізації інвестиційного проекту  "Модернізація мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко".

 

У Києві в офісі північно екологічної  корпорації НЕФКО відбулася передконтрактна зустріч з представниками датської компанії Logstor. Ця компанія затверджена переможцем тендеру щодо поставки труб по модернізаціі мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко. Директор ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Олександр Король висловив сподівання, що всі документальні узгодження та виконання самих робіт пройдуть вчасно. Представники Logstor підтвердили свою готовність наступного ж дня відвідати об'єкт в Миргороді та на місці визначитись з обсягами робіт.

Довідково

Загальна вартість проекту "Модернізація мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко" -  882 тис. євро., що включає кредит НЕФКО – 448 тис. євро під муніципальні гарантії (50,7 % вартості Проекту), грант НЕФКО – 300 тис. євро (34 % вартості Проекту) і фінансування з міського бюджету – 134 тис. євро (15,3 % вартості Проекту).

Проект має високий потенціал, оскільки це окрема мережа прийнятного розміру для повної модернізації, починаючи із джерела генерації теплової енергії і охоплюючи всіх підключених споживачів (17 ІТП), в тому числі керована попитом оновлена трубопровідна опалювальна мережа.

1. Проект включає встановлення одного конденсаційного котлу потужністю 3 МВТ з усім необхідним допоміжним обладнанням (система водопідготовки, система управління, тощо) та частотним регулюванням мережевих насосів для повного перетворення у систему керовану попитом. Котел потужністю 3 МВт покриватиме 99% річної потреби модернізованої мережі у тепловій енергії. Три з наявних котлів встановлені у котельні в 2001 році. При існуючих умовах їх пропонується використовувати після модернізації у якості резервних (3x1,25 МВт).

2. 6 з 17 встановлених ІТП будуть працювати на опалення та гаряче водопостачання, що дозволить значно економити теплову енергію завдяки уникненню втрат тепла в мережі. ІТП працюватимуть в режимі пріоритетної подачі гарячої води, тобто в години підвищеного споживання гарячої води опалення тимчасово буде зменшуватися, що зменшить пікове навантаження. З боку споживання економія, пов’язана із впровадженням ІТП, поділяється на дві частини. Одна частина економії це уникнення перетопів, друга частина – це вимірювання теплової енергії та виставлення рахунків на основі фактично спожитих обсягів тепла, що робить споживачів більш поінформованими про витрати на тепло та заохочує вживати заходів з енергозбереження. 11 ІТП будуть тільки на опалення і безпосереднє зменшення споживання теплової енергії оцінюється на рівні 5% (тобто, це економія завдяки уникненню "перетопів").

3. Мережі опалення в мікрорайоні підключеному до котельні на Багачанській 104A в - дуже поганому стані. В результаті цього відбуваються втрати води та тепла. Система опалення буде перетворена на систему дійсно керовану попитом з чітким розділенням контуру опалення та внутрішньо-будинкової розподільчої системи. Впровадження менших діаметрів труб і нового температурного режиму у подаючому та зворотному трубопроводах є найбільш ефективним у поєднанні із впровадження ІТП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]