Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Через проєктний підхід громади залучатимуть додаткові фінансові ресурси для розвитку
2023-02-13

Представники органів місцевого самоврядування та дружніх громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Полтавській області стали учасниками тренінгу «Проєктний менеджмент. Розробка та дизайн проєктів», що був проведений Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» 9-10 лютого у Полтаві. Від Миргорода учасниками навчального тренінгу стали начальник відділу муніципальних ініціатив інвестицій та енергоменеджменту Віталій Логвин та головний спеціаліст відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу Інна Рубан.

Під час тренінгу учасники отримали знання й навички з проєктного менеджменту, ознайомилися із сутністю проєкту та проєктного підходу, їх місцем і роллю в публічному інвестуванні, а також із життєвим циклом проєкту. Представники громад навчилися визначати мету, цілі й задачі проєктів, складати проєктну заявку, відстежувати й оцінювати прогрес і отримані результати.

Учасники тренінгу працювали  робочими групи й на практиці спробували підготувати мікропроєкти за різними напрямами:

Представники ОМС зазначили, що, окрім отримання нових знань, вони мали можливість обмінятися досвідом, налагодити партнерські звʼязки та плідно попрацювати з експертами. Також вони висловили зацікавленість у супроводі розробки проєктів і подальшого навчання із закріпленням практичних навичок.

Здобуті знання з проєктного менеджменту допоможуть громадам залучати додаткові фінансові ресурси та ефективніше використовувати внутрішній потенціал для досягнення стратегічних цілей задля відновлення та розвитку територій.

Навчання проєктному менеджменту є частиною програмної діяльності Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з обласними військовими адміністраціями планує працювати з територіальними громадами не тільки для розробки проєктів, але й супроводу їхньої реалізації на всіх етапах.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]