Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будувати велодоріжки в Миргороді допоможе обласний бюджет
2016-11-16

Проект "Будівництво велосипедних доріжок по вулиці Гоголя в місті Миргороді Полтавської області" - у числі переможців обласного конкурсу місцевих громад. З обласного бюджету місто отримає 500 тис.грн. фінансової допомоги, - повідомили заступник міського голови Сергій Павленко та начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради Тетяна Усик, які захистили цей проект в Полтаві.

Загальна вартість даного проекту складає 1 млн. грн. Фінансування проекту планується за рахунок коштів обласного та міського бюджету: по 500,00 тис. грн. Відповідно до зведеного кошторисного розрахунку, вартість об'єкта будівництва велодоріжок по вул. Гоголя в м. Миргород, загальною протяжністю 5,51 км, становить 6390,419 тис. грн. Будівництво вело доріжки в 2017 році буде першою частиною загального будівельного об'єкту, протяжністю близько 1 км.

Відповідно до Положення про обласний конкурс переможців визначила Рада конкурсу, до якої увійшли депутати обласної ради, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. За результатами конкурсу перемогу здобули 50 проектів з 81 поданого. Вони отримають кошти з обласного бюджету для реалізації своїх ідей на місцях.

Реалізація таких проектів - це ефективний спосіб для поліпшення соціально-економічного становища передусім сільських територій. "Один із головних акцентів цьогорічного конкурсу є підтримка саме міжмуніципальної співпраці, коли громади, шляхом спільного фінансування зможуть реалізувати свої плани", -  говорить голова конкурсної комісії, голова обласної ради Олександр Біленький.

- Конкурс громад - це реальний шанс селам, селищам, районам отримати кошти на співфінансування з обласного бюджету. Це наша допомога у спільній справі розбудови територій. Головне, щоб це був конкурс розвитку. Одна справа повісити лампочку на стовпі, а інша справа - зробити так, щоб ця лампочка була енергоефективна і заощаджувала місцевий бюджет. Наступного ж року реалізувати свої ініціативи матимуть змогу більше громад. Члени конкурсної ради, за моєю пропозицією, будуть звертатись до обласної ради з проханням збільшити бюджет конкурсу на 10 мільйонів гривень, - повідомив голова обласної ради Олександр Біленький.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]