Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будь видимим – будь в безпеці!
2019-09-16

Під таким гаслом відбувся майстер-клас з виготовлення світловідбивних флікерів у рамках міського велопараду з нагоди Дня міста. На фінішній точці машруту, якою було обрано стадіон "Старт", учасників велопараду чекали волонтери молодіжної міської організації "За нами майбутнє". Спільно з представником Миргородського відділу поліції, організатори акції нагадали велоактивістам про важливість застосування у вечірній час світловідбивних елементів на одязі та транспортних засобах, адже це значно підвищує їх безпеку.

До прикладу, при їзді з ближнім світлом відстань, при якій можна помітити пішохода 25—30 метрів, а якщо у людини є флікер, то вона збільшується до 130–140 метрів. А водій, що їде в машині з включеним дальнім світлом, може побачити флікер з відстані 400 метрів. Отож світловідбивний брелок на куртці, сумці чи рюкзаці знижує ризик наїзду на пішохода чи велосипедиста на 65 відсотків.

Менш, ніж за підвгодини учасники велопараду разом з волонтерами виготовили понад 70 флікерів з фетру та світловідбивної плівки, яку для акції надала компанія "Пластикс-Україна". Подібні акції вже прокотилися різними куточками України і ми сподіваємося, що власноруч виготовлені світловідбивні брелоки ще довго прикрашатимуть речі їх власників та вбережуть їх від небезпеці на дорозі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]