Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бюро ОБСЄ з прав людини спостерігатиме за виборами в Миргороді
2015-10-12

Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) офіційно відкрило місію зі спостереження за місцевими виборами, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Місію було відкрито на запрошення представників державної влади в Україні. Місію очолює Тана де Зулуета, до складу якої входять 16 експертів в Києві, та 100 довгострокових спостерігачів, які працюватимуть в командах, що складаються з двох осіб. Додатково БДІПЛ запросить 600 короткострокових спостерігачів для відстеження перебігу подій у день голосування.

Побували представники місії і в Миргороді.  Спостерігачі відвідали міську та районну окружні виборчі комісії, поспілкувалися з міським головою Сергієм Соломахою.

Місія здійснюватиме оцінку усього виборчого процесу з точки зору його відповідності зобов’язанням ОБСЄ та іншим міжнародним зобов’язанням і стандартам  демократичних виборів, а також національному законодавству. Спостерігачі пильно вивчають процес реєстрації кандидатів та виборців, заходи у рамках передвиборчої агітації, роботу органів, відповідальних за управління виборчим процесом, а також відповідних державних органів, проаналізують законодавчу базу, що регулює проведення виборів, її виконання та розв’язання виборчих спорів. В рамках спостереження місія відстежуватиме процес висвітлення виборчих кампаній у ЗМІ.

У ході спостереження експерти місії зустрінуться з представниками державних органів, з кандидатами, представниками громадянського суспільства, засобів масової інформації та міжнародної спільноти.

У день голосування спостерігачі будуть спостерігатимуть за відкриттям виборчих дільниць, процесом голосування, підрахунрком бюлетенів та встановленням підсумків голосування на всіх рівнях.

На наступний після голосування день місія оприлюднить заяву з попередніми результатами та висновками. Кінцевий звіт за результатами спостереження під час усього виборчого процесу буде оприлюднено приблизно через два місяці після завершення виборчого процесу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]