Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Бібліотека українського воїна»
2015-07-06

Миргородська центральна районна бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» та запросила до участі в ній всі бібліотеки Миргородщини, громадські об’єднання, волонтерські організації, видавців і всіх небайдужих громадян, справжніх патріотів своєї Батьківщини.

У ході проведення Акції приймали кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних Сил.

58 книжок передали до бібліотеки військової частини ІІІ-й ТВУЗ Держспецзв’язку. Книги отримали заступник командира частини підполковник Олександр Жебель , старший прапорщик цієї частини  і депутат Миргородської міської ради Віталій Гречко,  та депутат Миргородської міської ради Олександр Лобунько.

Вони щиро подякували всім, хто долучився до такої важливої справи і подарував книги військовослужбовцям. Віталій Гречко впевнений, що всі подаровані книги знайдуть своїх читачів. Акція продовжується і бібліотекарі знову запрошують небайдужих людей, волонтерські та громадські організації, жителів міста та району долучитися до участі у Всеукраїнській акції “Бібліотека українського воїна”.

Прийом літератури здійснюється щодня з 9 до 17 години у Миргородській центральній районній бібліотеці, що знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 20/17.  Тел. 5-21-33.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]